"HOGY VAGY?" - ENGEM TÉNYLEG ÉRDEKEL

RENDHAGYÓ KREATÍV ÉLETVEZETÉSI ÉS ÖNISMERETI TRÉNING HÖLGYEKNEK!

         

 Várnay Krisztina kreatív női életvezetési-, önismereti tréner

- Családi- és párkapcsolati mediátor (Tanulmányok: Nagy Zsóka),

- Alkotó-fejlesztő meseterapeuta (Tanulmányok: Boldizsár Ildikó Metamorphoses Meseterápia akkreditált képzés),

- Művészetterápiás foglalkoztató (Tanulmányok: Antalfai Márta - Lelki Egészségvédő Alapítvány, Komplex Tematikus Művészeti Terápia; Vass Zoltán - rajzelemzés, művészetterápia).

- Asztroterapeuta (Tanulmányok: Humanisztikus nyugati asztrológia: Rákos Péter, Vaskor Gréta; Kínai Asztrológia: Nagy Melinda Kelet Akadémia). 

 

Szeretettel várlak egy rendhagyó, kreatív női életvezetési, önismereti tréningre. Aktuális problémád alapján, közösen választjuk ki a megoldás megtalálásához számodra legmegfelelőbb konzultációs technikát/technikákat:

- életvezetési-, önismereti konzultáció,

- meseterápia,

- művészetterápia,

- rajzelemzés,

- asztrológiai önismeret (asztroterápia)

 

A fenti témákkal kapcsolatban érdekes cikkeket olvashatsz az alábbi blogokon: 

 Nő a lelkierőd - blog:  önismeret, életvezetés, meseterápia, művészetterápia

Csupaszín Kreatív Varázspadlás - blog:  művészetterápia

Asztroterápia - blog: kínai és humanisztikus asztrológia, asztroterápia

 

Az egyéni foglalkozások  időtartamai és árai

Mielőtt belefogunk a közös munkába, egy bemutatkozó beszélgetésen megismerkedünk és megbeszéljük, hogy milyen témával szeretnél hozzám fordulni és melyik módszerrel szeretnénk együtt dolgozni. Ez a beszélgetés 60 perc időtartamú, és 5.000 Ft a díja. 

Az ezt követő konzultációk árai:

- Életvezetési és önismereti konzultáció: 60 perc: 10.000 Ft. Visszatérő klienseimnek ebből az árból 10 % kedvezményt adok.

- Önismeret meseterápiával, művészetterápiával vagy nyugati, humanisztikus asztrológiával: 90 perc: 14.000 Ft. Visszatérő klienseimnek ebből lejön 10 % kedvezmény.

- Kínai asztrológiai konzultáció 2 alkalmas, összesen 21.000 Ft. A kínai asztrológiai konzultáció két alkalomból áll, egy 60 perces problémafeltáró beszélgetésből (7.000 Ft), majd az elemzés elkészítése után (kb. 10 nap) egy 90 perces  konzultációból (14.000 Ft). Szükség és igény esetén további találkozók:  60 perc 10.000 Ft, 90 perc 14.000 Ft .  Egy terápiás folyamat után, amelyben az adott probléma teljeskörű feltárása és átbeszélése megtörténik, újabb asztrológiai konzultációt 3 hónapon belül nem szoktam javasolni. A későbbiekben is visszatérő klienseimnek ezekből az árakból 10 % kedvezményt adok. 

- Rajzelemzés 2 alkalmas konzultáció, összesen 28.000 Ft. Részletesen: 1x90 perc a rajzteszek felvétele (14.000 Ft), majd kiértékelés után 1x90 perc kiértékelő beszélgetés (14.000 Ft). Visszatérő klienseimnek ebből lejön 10% kedvezmény.

Csoportos foglalkozásokra is van lehetőség: Ha a csoportos meseterápiát illetve művészetterápiát választod, annak aktuális időpontjairól és árairól az alábbi fórumokon tudsz tájékozódni: Egyrészt itt a honlapon, a "Tanfolyamok" menüpontban, másrészt a  facebookon:  a Csupaszín Kreatív Varázspadlás oldalon. Itt az önismereti, meseterápiás, művészetterápiás programok mellett tájékoztatást kaphatsz az aktuális kézműves vásárokról, kiállításokról is, amelyeken találkozhatsz velem.

További facebook oldalaim:NŐaLelkierőd facebook oldalon főleg önismereti témákról, a meseterápiás és művészetterápiás programjaimról, a LelkiEgyensúly- Asztroterápia facebook oldalon pedig asztrológiáról, asztroterápiáról olvashatsz.

Helyszínek:

- Mandala Alkotóház (Budapest XIII.ker. Visegrádi u. 6.) - Egyéni konzultációk és csoportos foglalkozások

- Gyömrő, Bethlen Gábor utca 1/A (egyéni konzultációk) - Csak egyéni konzultációk és foglalkozások

Szeretettel várom jelentkezésedet a 06305943803-as telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

FIGYELEM! Minden Kedves Ügyfelemnél tiszteletben tartom és megértem, ha közbejön valami az életében és nem tud eljönni a megbeszélt időpontra.  Vegyétek azonban figyelembe, hogy az én időm ugyanolyan értékes mint a tiétek, a többi Ügyfelem fogadását és a budapesti helyszín lefoglalását a megbeszéltekhez igazítom. A Budapesten lefixált időpontok bérleti díját is ki kell fizetnem. Ezért, a lefixált időpont lemondása  a konzultációs díj 30%-ának kifizetését vonja maga után. Köszönöm a megértést.

 

/A cikkben szereplő képek illusztrációk/.

 

 30

Kövess Facebookon is

NőaLelkierőd - Kreatív Life Coaching